Los & Co er kreative problemløsere. Vi legger vår stolthet i å definere de reelle utfordringene.

Vi vil være våre kunders viktigste kommersielle partner, gjennom å forene kreativitet, forretningsforståelse, teknologi og nettverk.

Men hva er kreativitet?

Kreativitet er strategi og rådgivning som ser muligheter og finner løsninger. Kreativitet er uventede konsepter og ny teknologi. Kreativitet er overskudd i alle ledd frem til ferdige løsninger. Det er design, kommunikasjon, medierådgivning, produkter og tjenester og alt annet som får folk til å si: Hvorfor tenkte ikke jeg på det?

Etter ti år med problemløsning vet vi en del om hva vi kan jobbe med og hva vi bør la ligge. Vi får kreativitet til å fungere i praksis, får de gode ideene ut i livet.

Se noen av våre jobber
Steinar Borø og Jonathan Averstedt jobber

Statens vegvesen tar nye grep for å redde flere liv, og lanserer en ny nasjonal trafikksikkerhetskampanje. I samarbeid med Los & Co er de nå i gang med å takke – for den livsviktige oppmerksomheten.

Takk for oppmerksomheten

«Losen har som yrke å hjelpe å føre fartøy i havn gjennom vanskelige farvann»

Vi jobber strategi og produktutvikling for ørsmå startups. Vi lager profilfilmene til noen av Norges største merkevarer. For oss finnes ikke den typiske kunden. Og reklame er ikke lenger svaret på alt, i den grad det noen gang har vært sant. Derfor har ikke alle i Los & Co reklamebakgrunn. Og derfor er ikke alle i Los & Co ansatt.

Vi heter Los & Co, ikke bare Los. Helt fra starten har det vært viktig for oss å ha et nettverk som vi jobber tett med, ikke bare skryter av å kjenne. Og vi lever fint med at mange kunder noen ganger ønsker å gjøre deler av jobben selv. Det er ingen trussel, det er samarbeid. Her er noen av kundene vi samarbeider med:

Hurtigruten

Innovasjon Norge

Vinmonopolet

Felleskjøpet

Aftenposten

Samfunnsbedriftene

SINTEF Digital

Statens vegvesen

OneCall

Dibber

Tenk Tre

Apotek 1

Douchebags

EiendomsMegler 1

Tekna

Jordan

Codan Forsikring

KPMG

Bryn Aarflot

Ferda

Eidsiva Energi

Askin

MyCall

Baker Nordby

Bulk Infrastructure

The Well

Wenaas

Hold

Renovasjons- og gjenvinningsetaten Oslo kommune

Aggrator Inkubator Ås

Brakar

Los & Co sine kontorer 3
Elisabeth Strand jobber foran PC

Åpent Skur

Vi holder til i Skur 41 på Vippetangen og har lagt til rette for at både kunder og nettverk skal kunne jobbe eller ha møter hos oss.

Jc

Jan Christian Fosseidbråten

Seniorrådgiver / Arbeidende styreleder

+47 90 68 12 50 jcf@losco.no

Ti år med sjøbein

I 2008 bestemte blant andre Jo Espen, Ragnar og Jan Christian seg for å følge drømmen om å seile sin egen skute. Los & Co er inspirert av havet, og av skipslosen som skaper trygghet under vanskelige forhold. Ti år senere er vi takknemlige for å ha blitt kåret til Årets Byrå for jobben vi gjør sammen med våre kunder. Det inspirerer oss til nye oppdrag, nye farvann.

Los & Co er en del av Oceans, og jobber tett med søsterselskapene Neue Design Studio og tba_.

Gode idéer og innovasjon er viktig, men ikke nok. Vi må også evne å kommersialisere idéene.

Onecall Logo med teksten "Rimelig Smart" 2

«OneCall har lykkes med å forenkle sin markedskommunikasjon og fremstår med sine løsninger som vesentlig mer innovative enn Telenor» - Tor W. Andreassen NHH

Ti år med OneCall – les mer her
Gruppe mennesker kjører RIB med Hurtigruten skip i bakgrunn

En seilas med Hurtigruten langs norskekysten blir omtalt som verdens vakreste sjøreise. Med rette. Men de senere årene har Hurtigruten utviklet produktet til å by på mer enn orkesterplasser til fjell, fjorder, fiskevær, midnattssol og nordlys.

Hurtigruten: Verdens vakreste filmsett
67

ansatte

57

% kvinnelige medarbeidere

1

italiensk kokk

89

aktive kunder i 2018

Ledige stillinger

Vi er alltid interessert i å høre fra flinke folk.

Ta gjerne kontakt med Ellen